• Rafael
  • Rivillos
  • Pola
  • Corvo

Movistar Inter va forçar el tercer partit de l’eliminatòria guanyant a Catgas Energia (7-0) en un partit en el qual els locals van ser superiors i en el qual els errors colomencs van acabar per facilitar la golejada.

Amb la lliçó ben apresa, sabent el molt que hi havia en joc i disposat a no donar espai a la sorpresa. Així va sortir a la pista Movistar Inter i així sabia Catgas Energia que es trobaria al rival d’avui. Res nou per a un començament de partit en el qual els locals van imprimir un ritme exigent coneixedors que en l’aspecte físic la balança es decantaria al seu favor. Amb una pressió alta per provocar l’error en la sortida de la pilota els interistes van tractar de marcar les primeres diferències. Les oportunitats van arribar i el gol no va trigar a pujar al marcador mitjançant un tir des de la mitja distància de Ricardinho que va sorprendre a Prieto molt tapat. L’1-0 no va descol·locar al nostre equip que va anar creixent i que fins i tot va tenir alguna ocasió sobretot una molt clara de Dani Salgado que Herrero va enviar a córner amb una gran intervenció. A Movistar Inter l’avantatge inicial li va donar la calma necessària per afrontar el que quedava de partit. Mai va caure en la precipitació. I va esperar pacientment el seu moment. Curiosament aquest va arribar quan millor jugaven els colomencs i després d’un temps mort sol·licitat pels nostres entrenadors. Dues accions amb Ortiz com a protagonista van situar un 3-0 que va fer molt de mal just abans del descans.

Després de l’entreacte el panorama va empitjorar. El gol de Rafael va tancar el partit amb molts minuts per davant i la sensació de que tot estava decidit va ser acceptada per tots dos conjunts. Movistar Inter es va prendre un respir i en aquesta treva van passar molt poques coses, si de cas els intents erms d’un Catgas Energia que ni tan sols va poder fer un gol possiblement per la gran actuació d’Herrero que ho va aturar tot.  En canvi Darlan en acció individual va tornar a marcar i amb el partit entrant a la seva recta final ho van fer Borja i Lolo, aquest amb Sepe de porter jugador,  en dues ràpides transicions.  Amb tot vist per a sentència el jugador del filial Mario López va participar del partit en  minuts ja intranscendents.  Demà diumenge (16.15) coneixerem el desenllaç de l’eliminatòria.